هر گونه کپی برداری از مطالب این وبلاگ بدون اجازه و بدون ذکر منبع مجاز نمیباشد****** ×××××× با تشکر از حضور شما در این وبلاگ

*** هنر آشپزی ***

بهترین آموزشهای آشپزی گلچین شده از برنامه های تلویزیون

سالاد مکزیکی




مواد لازم:

گوجه فرنگی                   4 – 3 عدد خرد شده

پیاز                               1 عدد متوسط

لوبیا قرمز پخته                 250 گرم

سیب زمینی                   500 گرم پخته و خرد شده

لوبیا چشم بلبلی پخته       250 گرم

 

مواد لازم برای سس سالاد

آبلیمو                      3 – 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون               3 -2 قاشق سوپخوری

سیر له شده             2 حبه

 

مواد لازم برای سس آوکادو

آوکادو                     2 عدد

آبلیموی تازه              2 – 1 قاشق سوپخوری

سس تند                  1 قاشق چایخوری (در صورت تمایل)

فلفل قرمز خرد شده    1 عدد

پیازچه                     4 – 3 عدد

ماست خامه ای         یک چهارم پیمانه = 60 میلی لیتر

 

طرز تهیه:

برای تهیه این سالاد ظرفی انتخاب میکنیم که گنجایش تمام مواد را داشته باشد و موقع مخلوط کردن مواد له نشوند.

 

گوجه فرنگی را داخل ظرف میریزیم لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی اضافه میکنیم.

 

اگر دوست داشتید می توانید از لوبیا سفید هم استفاده کنید.

 

ترتیب اضافه کردن مواد مهم نیست فقط همه مواد باید خوب با هم مخلوط شوند.

 

سیب زمینی و پیاز را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

 

اگر پیاز قرمز در دسترس داشته باشید تناسب رنگ آن بهتر است.

 

می توانید به جای سیب زمینی در صورت دلخواه از کدو حلوایی استفاده کنید.

آبلیمو و روغن زیتون و سیر له شده را داخل شیشه کوچک میریزیم و خوب تکان میدهیم تا خوب مخلوط شوند بعد روی سالاد میریزیم و مجدداً مواد را مخلوط می کنیم.

 

میتوان در صورت دلخواه یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده هم اضافه کرد که ما در اینجا ریحان را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

 

برای تهیه سس آوکادو تمام مواد را مخلوط میکنیم داخل دستگاه غذا ساز میریزیم تا مواد خوب مخلوط شده و سس لطیفی به دست آید.

بعد از اینکه سس آماده شد مواد را داخل ظرف میریزیم و در مرکز مواد سس آوکادو را میریزیم در صورت تمایل میتوانید مقدار یک چهارم پیمانه ماست خامه ای را برای مرکز سس آوکادو استفاده کنید.

 

در صورت تمایل می توانید از نان تست شده برای تزئین نهایی روی سالاد استفاده کنید و اگر دوست داشتید روی نانها کمی کره آب شده و پنیر بمالید و داخل فر به مدت 6 – 5 دقیقه بگذارید تا مزه پنیر به خورد نان برود.

 

در مورد آوکادو

میوه ای گلابی شکل استوایی و نرم که برای سالاد زیاد استفاده می شود.

هسته سفت و محکمی دارد که هسته آن را در آورده و داخل آوکادو را کاملاً خالی میکنیم و از مواد داخل آن برای تهیه سس این سالاد استفاده میکنیم.

 

شبکه 2 مربی: خانم کاوه



نویسنده : دریا - ساعت ۳:٠٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٧/٦/۳٠   |    نظر شما[]   |    لینک ثابت




انواع کد هاي جديد جاوا تغيير شکل موس