هر گونه کپی برداری از مطالب این وبلاگ بدون اجازه و بدون ذکر منبع مجاز نمیباشد****** ×××××× با تشکر از حضور شما در این وبلاگ

*** هنر آشپزی ***

بهترین آموزشهای آشپزی گلچین شده از برنامه های تلویزیون

پیراشکی کرمدار

 

طرزتهیه:                                                                                                                   

آرد را روی میز که با شیشه پوشانده ایم میریزیم نمک را به آرد اضافه کرده و مخلوط میکنیم یک گودی وسط آرد ایجاد کرده آب ولرم 35 تا 40 درجه را در ظرفی ریخته و شکر را بهش اضافه میکنیم .........


پیراشکی کرمدار

 

مواد لازم:                                                                   

آرد                            3 پیمانه                          

روغن مایع                  یک دوم پیمانه                   

شکر                         1 قاشق سوپخوری            

مخمر خشک فوری       1 قاشق چایخوری              

آب ولرم                    نصف پیمانه

نمک                          به مقدار کم

مواد لازم برای کرم وانیل:

آرد ذرت          1 قاشق سوپخوری

شیر              1 پیمانه

وانیل             نصف قاشق چایخوری

شکر             نصف پیمانه

 

طرزتهیه:                                                                                                                   

آرد را روی میز که با شیشه پوشانده ایم میریزیم نمک را به آرد اضافه کرده و مخلوط میکنیم یک گودی وسط آرد ایجاد کرده آب ولرم 35 تا 40 درجه را در ظرفی ریخته و شکر را بهش اضافه میکنیم بهتر هست مواد را با قاشق فلزی مخلوط کنیم مواد را داخل گودی آرد ریخته و با دست آرام مخلوط میکنیم روغن را هم میریزیم و مخلوط میکنیم (حدود 1 قاشق روغن را نگه میداریم) دو دستی از وسط شروع میکنیم به درست کردن خمیر. این مواد مقدار آردی را که لازم است جذب میکند و بقیه آرد میماند خمیر را حدود 15 دقیقه با کف دست خوب ورز میدهیم تا هی هوا لابلای خمیر وارد شود میتوان خمیر را ضربه هم زد حدود 150 بار میتوان خمیر را روی تخته یا شیشه پرت کرد با ضربه کنار خمیر را چرب میکنیم و داخل ظرفی میگذاریم و با دستمال حوله ای رویش را میپوشانیم و به مدت تقریباً 40 دقیقه میگذاریم استراحت کند اگر بعد از آماده بودن خمیر روی آن فضاهای خالی بود با کف دست چند ضربه به روی آن میزنیم تا هوا از آن خارج شود خمیر آماده را روی تخته پهن میکنیم مقدار خیلی کمی آرد روی آن میریزیم (آرد اضافه باعث افت کیفیت خمیر میشود) خمیر را با وردنه که میتوانیم به آرد هم آغشته کنیم برای اینکه آرد بیش از حد وارد خمیر نشود کامل پهن میکنیم قطر خمیر را نیم سانت میکنیم بعد با قالب گرد استفاده میکنیم و خمیر را قالب میزنیم کف ظرف را کمی چرب میکنیم و خمیرهای قالب زده شده را توی سینی قرار میدهیم چون قرار است یک مرحله دیگر استراحت کند که این استراحت کردن خیلی لازم و مهم هست (اگر خمیر کمی چسبندگی دارد وقتی داخل ظرف چرب شده باشد چسبندگی آن رفع میشود) به مدت 10 دقیقه درب حوله ای روی سینی میگذاریم تا استراحت کند بعد از آن خمیر کاملاً آماده میشود و پف لازم را میتواند داشته باشد بعد روغن را داخل ظرف کامل داغ میکنیم و پیراشکی ها را داخل آن می اندازیم تا داخل روغن زیاد غوطه ور شوند میگذاریم تا خودش را بگیرد سریع برنمیگردانیم چون اگر این کار را نکنیم خمیر خوب خودش را حفظ نمیکند وقتی خمیر پف کرد برمیگردانیم پیراشکی ها را مرتب برمیگردانیم تا هر دو طرفش سرخ شود بعد از روغن درمیاوریم و کرم را روی آن میریزیم.

طرز تهیه کرم:    آرد نشاسته را در ظرف میریزیم و بقیه مواد را به آن اضافه میکنیم (شیر حتماً باید سر باشد تا آرد گلوله نشود) مواد را روی حرارت کاملاً هم میزنیم تا غلیظ شود مرتب با همزن دستی هم میزنیم.

 

* به مخمر خشک فوری مخمر ریز یا خمیر مایه هم میگویند.

** اگر تمایل داشتید میتواند به جای آب ولرم از شیر ولرم کم چربی هم اضافه کنید طعم بهتری هم دارد.



نویسنده : دریا - ساعت ۱٠:٢۳ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٧/٥/۱٥   |    نظر شما[]   |    لینک ثابت




انواع کد هاي جديد جاوا تغيير شکل موس