هر گونه کپی برداری از مطالب این وبلاگ بدون اجازه و بدون ذکر منبع مجاز نمیباشد****** ×××××× با تشکر از حضور شما در این وبلاگ

*** هنر آشپزی ***

بهترین آموزشهای آشپزی گلچین شده از برنامه های تلویزیون

شیرینی پادرازی مشهدی




 

مواد لازم:

 

آرد برنج                    125 گرم

آرد گندم                   125 گرم

آرد نخودچی              150 گرم

تخم مرغ                  2 عدد

روغن جامد                250 گرم

پودر قند                     150 گرم

وانیل                       یک چهارم قاشق چایخوری

کنجد                       برای تزئین

 

طرز تهیه:

 

وانیل را به یکی از  تخم مرغها اضافه میکنیم.

 

مواد را میگذاریم به دمای محیط برسد. اگر مواد را حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت در محیط آشپزخانه بگذاریم به دمای محیط میرسد.

 

روغن باید حتماً باید روغن جامد سفت باشد.

 

روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی کاملاً هم میزنیم تا با هم مخلوط شده و کرم رنگ شوند.

 

تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و هر کدام را یک دقیقه هم میزنیم.

 

وقتی مواد کاملاً مخلوط شدند همزن را کنار میگذاریم و سه تا آرد را به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد با دست کامل ورز میدهیم.

 

اگر خمیر در این مرحله حالت چسبندگی داشته باشد مقداری آرد گندم اضافه میکنیم.

 

خمیر را که کامل ورز دادیم و حالت یکدست پیدا کرد به مدت یک ساعت داخل پلاستیک در فضای آشپزخانه میگذاریم استراحت کند.

 

اگر روغن جامد در دسترس نباشد می توان به جای آن از کره استفاده کرد. اما هیچ موقع به جای روغن جامد از روغن مایع استفاده نمیکنیم.

 

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد با دست کمی ورز میدهیم.

 

روی میز کار را کمی خیس می کنیم و یک پلاستیک را روی میز پهن میکنیم خمیر را روی آن میگذاریم و مجدداً روی آن پلاستیک می کشیم.

 

استفاده از دو تا پلاستیک برای باز کردن خمیر برای این است که خمیر آرد کمتری استفاده کند چون زمانی که خمیر را روی میز بدون آرد پهن میکنیم احساس میکنیم خمیر چسبنده است و آرد بیشتری اضافه میکنیم و در نتیجه شیرینی موقع پختن خشک می شود.

 

همچنین انداختن پلاستیک باعث میشود جدا کردن خمیر قالب زده از میز کار راحت تر باشد.

 

خمیر را با وردنه صاف و پهن می کنیم تا ضخامت آن حدود نیم سانتی متر باشد.

 

با قالب شیرینی زبان خمیر را قالب می زنیم.

 

کف قالب را به مقدار کم چرب میکنیم و شیرینی ها را داخل سینی میگذاریم.

 

یک عدد تخم مرغ کامل را با چنگال هم میزنیم و مقداری زعفران و یک قاشق چایخوری هم روغن مایع اضافه کرده و با چنگال هم میزنیم و با برس روی شیرینی ها می مالیم.

 

با پشت چنگال روی سطح شیرینی می کشیم تا خطی ایجاد شده و نقش بیفتد.

 

در ظرف دیگری یک عدد زرده تخم مرغ را با مقداری زعفران و روغن مایع مخلوط کرده و روی شیرینی می کشیم.

 

این دو بار تخم مرغ کشیدن روی شیرینی باعث میشود روی شیرینی بهتر برشته و براق شود.

 

برای بار دوم هم روی شیرینی با چنگال می کشیم و بعد روی شیرینی کمی کنجد یا تخم خرفه می پاشیم.

 

فر را از قبل با دمای 150 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهاید گرم کرده ایم.

 

شیرینی را طبقه وسط فر می گذاریم تا زمانی که روی شیرینیها کاملاً طلایی شود.

 

شبکه جام جم برنامه خانه ما

مربی: خانم اکبری



نویسنده : دریا - ساعت ٦:٠۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٧/٩/٤   |    نظر شما[]   |    لینک ثابت




انواع کد هاي جديد جاوا تغيير شکل موس