هر گونه کپی برداری از مطالب این وبلاگ بدون اجازه و بدون ذکر منبع مجاز نمیباشد****** ×××××× با تشکر از حضور شما در این وبلاگ

*** هنر آشپزی ***

بهترین آموزشهای آشپزی گلچین شده از برنامه های تلویزیون

سالاد کلم بروکلی


 

مواد لازم:

 

فلفل دلمه ای                     4 عدد

کنسرو نخود فرنگی               نصف پیمانه

کنسرو ذرت                         یک دوم پیمانه

گوجه فرنگی کوچک              10 عدد

جعفری خرد شده                 1 قاشق غذاخوری

مغز ساقه کرفس                  2 عدد

کمپوت آناناس                      نصف یک کنسرو کوچک

تربچه                                4 عدد

قارچ متوسط                       4 عدد خرد شده

خیار یا خیارشور                    2 عدد

نمک، فلفل                         به میزان لازم

برنج آبکش شده و زعفرانی     2 قاشق غذاخوری

گلپر                                  1 قاشق چایخوری

آبلیمو                                2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون                         2 قاشق غذاخوری

پیازچه یا پیاز                        یک عدد متوسط خرد شده

هویج                                2 عدد نگینی خرد شده

کلم بروکلی                         به میزان لازم به صورت گل گل شده

 

طرز تهیه:

 

از فلفل دلمه ای زرد و نارنجی و قرمز از هر کدام یک عدد را نگینی خرد میکنیم و استفاده میکنیم.

 

نخود فرنگی و ذرت را میتوانیم به جای کنسرو از تازه آنها که آب پز کرده ایم استفاده کنیم. برای آب پز کردن ذرت نیم ساعت زمان کافیست.

 

میتوان به جای گوجه فرنگی های کوچک از گوجه فرنگی بزرگ هم استفاده کرد.

 

مغز ساقه کرفس و خیار یا خیارشور را به صورت نیم هلال خرد میکنیم.

 

کمپوت آناناس را به صورت مکعبی خرد میکنیم.

 

تربچه را به صورت حلقه حلقه خرد میکنیم.

 

استفاده از فلفل اختیاری است.

 

جعفری را خرد میکنیم اما خیلی ریز هم نباید باشد و نباید له شود.

 

ذرت را داخل ظرف میریزیم و نخود فرنگی، کرفس، تربچه، آناناس، خیار، قارچ، برنج را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم.

 

فلفل دلمه، پیازچه، هویج را هم اضافه میکنیم.

 

میتوانیم هویج را آب پز کرده و داخل سالاد استفاده کنیم.

 

گوجه های کوچک را حلقه حلقه میکنیم و اضافه میکنیم.

 

کلم بروکلی خام را هم اضافه میکنیم.

 

از بلالهای کوچک تزئینی هم میتوانیم استفاده کنیم.

 

مواد را کامل مخلوط میکنیم.

 

جعفری خرد شده را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.

 

آبلیمو و روغن زیتون را هم اضافه میکنیم و کاملاً مخلوط میکنیم.

 

کمی نمک و فلفل سیاه و گلپر اضافه میکنیم.

 

گلپر را برای عطر سالاد استفاده میکنیم.

 

سالاد را داخل ظرف مورد نظر میکشیم و آماده سرو است.

 

 

شبکه 3 برنامه خونه من خونه تو

مربی: خانم رستمی



نویسنده : دریا - ساعت ٥:٢٠ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱/٥   |    نظر شما[]   |    لینک ثابت




انواع کد هاي جديد جاوا تغيير شکل موس