هر گونه کپی برداری از مطالب این وبلاگ بدون اجازه و بدون ذکر منبع مجاز نمیباشد****** ×××××× با تشکر از حضور شما در این وبلاگ

*** هنر آشپزی ***

بهترین آموزشهای آشپزی گلچین شده از برنامه های تلویزیون

ترشی کیوی




 

مواد لازم:

 

کیوی                                یک کیلو

گلابی                                3 عدد

سیب                                3 عدد

پرتقال                               3 عدد

قیسی                              200 گرم

شکر قهوه ای                      50 گرم

رنده پوست لیموترش             1 قاشق غذاخوری

پودر دارچین                        1 قاشق غذاخوری

پودر هل                               یک قاشق مرباخوری

پودر جوز هندی                    1 قاشق چایخوری

سرکه                               به میزان لازم

نمک                                 به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

ترشی کیوی را به هفت - هشت روش میتوان تهیه کرد که در اینجا دو روش که تقریبا مشابه هم هستند آموزش داده میشود.

 

روش اول: کیویها را پوست میگیریم و حبه ای خرد میکنیم طوری که خیلی ریز نباشد.

 

گلابی و سیب را با پوست خرد میکنیم تا ماندگاری آنها بیشتر باشد و له نشوند.

 

پرتقال را فیله میکنیم.

 

قشنگی این ترشی به این است که مواد آن درشت باشند و له نشوند.

 

کیوی و پرتقال و سیب و گلابی را با هم مخلوط میکنیم.

 

در مورد قیسی میتوانیم ریز خرد کنیم و حدود 50 گرم آن را داخل ترشی بریزیم و بقیه آن را داخل حدود نیم لیتر سرکه خیس میکنیم به مدت 2 - 3 ساعت بماند بعد داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم سپس به مدت 5 - 10 دقیقه با همان سرکه میجوشانیم. اگر سرکه ترش باشد میتوانیم نصف لیوان آب اضافه کرده و بعد بجوشانیم.

 

مخلوط سرکه و قیسی را هم به مواد اضافه میکنیم.

 

بقیه مواد را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

 

شکر قهوه ای طعم دهنده است و در دو رنگ تیره تر و کم رنگ تر در بازار موجود است که هیچ فرقی ندارد و همان طعم را داراست.

 

میتوانیم شکر قهوه ای را هم داخل سرکه و قیسی بجوشانیم و به این طریق به مواد اضافه کنیم.

 

مواد را کامل با هم مخلوط میکنیم و داخل شیشه مناسب میریزیم.

 

روش دوم :

 

یک کیلو کیوی را له میکنیم و با سرکه و نمک و شکر قهوه ای میجوشانیم و بقیه میوه ها را هم اضافه میکنیم. و به جای پودر هل و پودر دارچین از هل درسته و چوب دارچین درسته اضافه میکنیم.

 

این ترشیهای کیوی باید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند تا آماده خوردن باشد.

 

برای تهیه ترشی آلبالو به روش زیر عمل میکنیم:

 

آلبالوی تازه یا خشک را میشوییم و سپس روی پارچه خشک میکنیم و سپس با سرکه خیس میکنیم و داخل شیشه میریزیم.

 

به نسبت هر یک کیلوگرم آلبالو، 150 گرم شکر را داخل تابه کارامل میکنیم و به سرکه اضافه میکنیم و به مدت 10 دقیقه میگذاریم بماند تا گلوله نشود و وقتی داغ است روی آلبالو میریزیم و برای هر یک کیلو آلبالو ده عدد فلفل درسته اضافه میکنیم.

 

میتوانیم به جای شکر کارامل شده از شیره خرما یا انگور اضافه کنیم.

 

 

شبکه تهران برنامه به خانه برمیگردیم

مربی: خانم نمیرانیان



نویسنده : دریا - ساعت ٤:۱٦ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱/٢٩   |    نظر شما[]   |    لینک ثابت




انواع کد هاي جديد جاوا تغيير شکل موس