هر گونه کپی برداری از مطالب این وبلاگ بدون اجازه و بدون ذکر منبع مجاز نمیباشد****** ×××××× با تشکر از حضور شما در این وبلاگ

*** هنر آشپزی ***

بهترین آموزشهای آشپزی گلچین شده از برنامه های تلویزیون

دسر مشکوفی


مشکوفی یا مسقطی کاسه ای

 

مواد لازم:

نشاسته سفید--------------------------------------- یک پیمانه

شکر--------------------------------------------------- یک و نیم پیمانه

آب----------------------------------------------------- 7 پیمانه

خلال بادام--------------------------------------------- نصف پیمانه

هل---------------------------------------------------- نصف قاشق سوپخوری

زعفران ساییده--------------------------------------- نصف قاشق چایخوری

کره---------------------------------------------------- 50 گرم

گلاب--------------------------------------------------- نصف پیمانه

خلال پسته و بادام------------------------------------ برای تزئین

 

طرز تهیه:

ابتدا نشاسته را با آب سرد مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا کم کم غلیظ شود.

اگر نشاسته را با آب گرم مخلوط کنیم گلوله میشود پس حتماً با آب سرد مخلوط میکنیم.

وقتی که این مخلوط کمی غلیظ شد شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا وقتی که جوش بیاید.

وقتی که مواد جوش آمد و قوام آمد گلاب، خلال بادام و هل را اضافه میکنیم.

از هل ساییده شده استفاده نمیکنیم بلکه از دانه های هل استفاده میکنیم تا رنگ مسقطی را سیاه نکند.

استفاده از زعفران اختیاریست.

تفاوت این مسقطی با مسقطی های دیگر در این است که این مسقطی نسبت به سایر انواع، شل تر است و تقریباً مثل شله زرد است.

مواد را خوب هم میزنیم وقتی از کناره های ظرف شروع به حباب زدن کرد و به جوش آمد و کمی غلیظ تر شد کره را اضافه میکنیم.

به جای کره نمی توان از روغن مایع استفاده کرد چون روغن مایع طعم کره را به مسقطی نمیتواند بدهد.

وقتی زعفران را اضافه کردیم روی حرارت نمیگذاریم بماند و فقط باید مخلوط کنیم تا رنگ زعفرانی بگیرد.

در اینجا میخواهیم مسقطی دو رنگ تهیه کنیم برای همین ابتدا مسقطی سفید بدون زعفران را داخل ظرف میریزیم و میگذاریم داخل یخچال یکی دو ساعت بماند و ببندد بعد بقیه مسقطی را با زعفران مخلوط میکنیم و روی مسقطی سفید میریزیم.

این دسر را میتوان هم به صورت گرم مصرف کرد هم به صورت سرد.

میتوانیم فقط یک رنگ این مسقطی را تهیه کنیم یعنی یا سفید یا زعفرانی آن را به تنهایی تهیه کنیم.

میتوانیم بعد از آماده شدن مسقطی، آن را در یک ظرف بزرگ بکشیم یا در کاسه های یک نفره بکشیم.

 

شبکه تهران برنامه به خانه برمیگردیم

مربی: خانم محمدعلی



نویسنده : دریا - ساعت ۱٠:٢٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/٢   |    نظر شما[]   |    لینک ثابت




انواع کد هاي جديد جاوا تغيير شکل موس