هر گونه کپی برداری از مطالب این وبلاگ بدون اجازه و بدون ذکر منبع مجاز نمیباشد****** ×××××× با تشکر از حضور شما در این وبلاگ

*** هنر آشپزی ***

بهترین آموزشهای آشپزی گلچین شده از برنامه های تلویزیون

کوکوی گل کلم


مواد لازم:

گل کلم متوسط..................................................................... یک عدد

تخم مرغ.............................................................................. 5 عدد

زعفران دم کرده .................................................................... 2 ق س

پیاز نگینی خرد شده.............................................................. 2 عدد

نعناع تازه............................................................................. 3 ق س

رزماری................................................................................. 4 ساقه کوچک

لیموترش.............................................................................. 2 عدد

نمک و فلفل قرمز................................................................... به میزان لازم

زردچوبه............................................................................... مقداری

 

طرز تهیه:

ابتدا گل کلم درسته را میگذاریم روی گاز با آب حدود  30 تا 35 دقیقه به آرامی بپزد و بعد از این 2 عدد لیمو را دو نیم کرده و داخل گل کلم میریزیم.

اگر لیمو هسته داشت آب آن را میگیریم استفاده میکنیم.

در ظرف را باز میگذاریم.

پیاز را در تابه میگذاریم تفت بخورد.

رزماری را به گل کلم اضافه میکنیم. سپس حدود ده دقیقه همینطور میگذاریم بجوشد تا بوی کلم گرفته شود.

اگر رزماری در دسترس نداشته باشید میتوانید به جای آن از برگ بو استفاده کنید اما رزماری بهتر است.

 

پیاز را در حدی تفت میدهیم که طلایی شود و بعد زردچوبه را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم و بعد پیاز را به یک ظرف مناسب انتقال داده و نعناع را به آن اضافه میکنیم.

گل کلم را که پخته شد از آب بیرون آورده و با چاقو ریز میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم.

در ظرف دیگری تخم مرغ ها را میشکنیم و با همزن دستی هم میزنیم و بعد زعفران را اضافه کرده و باز مخلوط میکنیم و سپس به مواد گل کلم اضافه میکنیم.

مواد را کاملاً مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل اضافه میکنیم.

کمی روغن به تابه اضافه کرده میگذاریم تا گرم شود و بعد مواد را داخل آن میریزیم و صاف میکنیم و اجازه میدهیم با حرارت ملایم سرخ شود.

یک طرف کوکو که سرخ شد برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

دقت کنید در ظرف باید باز باشد.

نکته: در سرخ کردن کوکو اگر روغن داغ باشد و حرارت هم زیاد باشد کوکو زیاد پف میکند.

وقتی کوکو سرخ شد با سس خردل و گوجه فرنگی تزئین میکنیم.

 

شبکه تهران

برنامه به خانه برمیگردیم

مربی: آقای طاهری



نویسنده : دریا - ساعت ۱۱:٢٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/٥/٢٥   |    نظر شما[]   |    لینک ثابت




انواع کد هاي جديد جاوا تغيير شکل موس