هر گونه کپی برداری از مطالب این وبلاگ بدون اجازه و بدون ذکر منبع مجاز نمیباشد****** ×××××× با تشکر از حضور شما در این وبلاگ

*** هنر آشپزی ***

بهترین آموزشهای آشپزی گلچین شده از برنامه های تلویزیون

کیک مرغ




 

مواد لازم:

نان تست ....................................................... یک بسته یا به تعداد لازم

سینه مرغ پخته شده ریز شده............................. دو تکه

سیب زمینی پخته و رنده شده............................. 6 عدد

خیار شور........................................................ 300 گرم

پیازچه خرد شده............................................... 250 گرم

جعفری خرد شده.............................................. 200 گرم

سس مایونز..................................................... به مقدار لازم

نمک و فلفل..................................................... به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تزئین:

گوجه فرنگی مینیاتوری

گوجه فرنگی حلقه شده

زیتون سبز بدون هسته

بلال ذرت

دانه ذرت پخته

فلفل دلمه رنگی خلال شده زرد

نخود سبز پخته

 

طرز تهیه:

اول یک سینی یا دیس پرکس انتخاب میکنیم و مقداری سس مایونز یک روی نانهای تست کمی می مالیم و نان را به روی سس کف سینی قرار میدهیم تا موقعی که میخواهیم روی نانها بقیه مواد را قرار دهیم سس نگذارد که نانها تکان بخورند.

سینی ما هر شکلی که باشد کفش را با نان پر میکنیم و وقتی سینی پر شد با قاشق مقداری سالاد روی نانها می مالیم. به ضخامت یک سانتی متر از این سالاد روی نانها پهن میکنیم و بعد دوباره یک لایه نان و دوباره سالاد و باز نان میگذاریم.

هر اندازه که دوست داریم میتوانیم ردیف کنیم یعنی چندلایه که بخواهیم البته حدود 4 لایه مناسب است.

در آخر روی مواد باید سالاد باشد. کناره کیک را با هر وسیله که میتوانیم یعنی چاقو یا هر چیز دیگری سالاد می مالیم و بعد وقتی به رو و کناره نانها سالادمالیده شد روی تمامی آنها سس مایونز می مالیم.

یک لایه نازک از سس که تمام روی سالاد را بپوشاند.

بعد ذرت را روی یک چاقوی خیلی پهن قرار میدهیم و رو و کناره کیک روی مایونز میچسبانیم و بعد پوره سیب زمینی را داخل خامه پاش میریزیم و هر طور که میتوانیم کناره و لبه کیک را تزئین میکنمی.

اول دور تا دور کیک یک ردیف شکوفه میزنیم و دیواره ها را به شکل هلالی با پوره تزئین میکنیم و بعد روی کیک را با مواد گفته شده تزئین میکنیم.

با هر چاقویی میتوانیم این کیک را برش بزنیم و برای یک نفر یک اسلایس کافی است.

برای درست کردن سالاد این کیک اول مواد را به ترتیب سیب زمینی، خیار شور، پیازچه، مرغ ریش ریش شده، جعفری و کمی نمک و فللف با مقداری سس مایونز کاملاً مخلوط میکنیم.

میتوانیم برای این سالاد از مقدار بیشتری ماست چکیده و کمی سس مایونز استفاده کنیم.

وقتی تمام مواد سالاد را با هم مخلوط کردیم سس مایونز را میزنیم و میگذاریم کنار و شروع میکنیم به درست کردن کیک.

میتوانیم این کیک را به شکل مربع یا دایره یا مستطیل درست کنیم.

کناره های نان تست را نمیگیریم و اگر یک موقع نانها تکه تکه شد هیچ اشکالی ندارد در کنار هم قرار میدهیم چون رویش مواد میریزیم.

نباید داخل سالاد سس زیادی بزنیم باید کم باشد تا موقعی که روی نانها میمالیم نریزد.

اگر یک موقع بخواهیم این کیک را بلافاصله بعد از درست کردن سرو کنیم باید روی هر ردیف از نانها قبل از مالیدن سالاد با آب پاش کمی شیر بپاشیم تا شیر به خورد نان برود و آماده خوردن شود.

یا اگر زمان داشته باشیم میتوانیم بعد از درست کردن کیک آن را بدون پوشش بگذاریم داخل یخچال حدود 4 یا 5 یا 6 ساعت بماند و آماده شود.

میتوانیم این کیک را به عنوان اردو استفاده کنیم در کنار بقیه اردوها.

این کیک حدود 4 روز داخل یخچال قابل استفاده است و هرچه بماند بهتر میشود.

 

شبکه جام جم 1

برنامه خانه مهر

مربی: آقای صادقی

 

 



نویسنده : دریا - ساعت ٥:۱٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/۱٠   |    نظر شما[]   |    لینک ثابت




انواع کد هاي جديد جاوا تغيير شکل موس