هر گونه کپی برداری از مطالب این وبلاگ بدون اجازه و بدون ذکر منبع مجاز نمیباشد****** ×××××× با تشکر از حضور شما در این وبلاگ

*** هنر آشپزی ***

بهترین آموزشهای آشپزی گلچین شده از برنامه های تلویزیون

توپکهای مرغ و فلفل




 

مواد لازم:

سیب زمینی پخته و نگینی ریز خرد شده...................... 600 گرم

فلفل دلمه سبز و قرمز نگینی ریز................................ 2 عدد

پنیر پیتزای رنده شده................................................ 150 گرم

مرغ پخته و نگینی ریز............................................... 200 گرم

نمک و فلفل سیاه و سفید........................................ به میزان لازم

خامه.................................................................... 2 ق س

زرده تخم مرغ......................................................... 2 عدد

کره...................................................................... 40 گرم

آب لیموترش تازه...................................................... یک ق غ

تخم مرغ کامل........................................................ 2 عدد

پودر سوخاری......................................................... به میزان لازم

 

طرز تهیه:

اول سیب زمینیها را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم و فلفل دلمه ایهای خام را بهش اضافه کرده و مرغ و پنیر و کره و خامه و آبلیمو و زرده تخم مرغ و فلفل سیاه و سفید و نمک را هم اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم کمی که مخلوط کردیم قاشق را کنار میگذاریم و با دست مخلوط میکنیم اما مثل خمیر ورز نمیدهیم چون سیب زمینی نباید زیاد له شود.

مواد را طوری مخلوط میکنیم که چسبندگی پیدا کنند. موادی مثل پنیر، کره، خامه و زرده تخم مرغ همه چسبندگی ایجاد میکنند.

از مواد به اندازه توپهای کوچک برمیداریم و در دست گرد و صاف کرده و دو عدد تخم مرغ را در ظرفی با چنگال میزنیم تا باز شود بعد توپکها را با قاشق داخل تخم مرغ آغشته کرده و بعد از تخم مرغ بیرون آورده و در داخل آرد سوخاری کاملاً می غلطانیم و بعد داخل روغن شناور با حرارت تقریباً متوسط سرخ میکنیم و بعد داخل صافی قرار میدهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود.

وقتی میخواهیم سرخ کنیم با دست آرد اضافی را میگیریم تا در روغن نسوزد.

وقتی همه توپکها آماده شد داخل دیس میچینیم و روی وسط آنها یک نقطه سس قرمز میکنیم و با گلی از هویج تزئین میکنیم و در کنار آنها سبزی خوردنی هم قرار میدهیم.

ما در اینجا از فیله مرغ استفاده کردیم و با آب و نمک پختیم و ادویه دیگری بهش نزدیم اما میتوانیم از هر قسمت مرغ استفاده کنیم و به جای مرغ میتوانیم از سوسیس یا کالباس هم استفاده کنیم اما مرغ سالمتر است.

میتوانیم با ماهی آب پز یا تن ماهی روغن گرفته هم این غذا را درست کنیم.

میتوانیم کره و خامه را اگر صلاح ندیدیم یعنی اگر مشکل چربی داشته باشیم حذف کنیم.

 

شبکه جام جم یک

برنامه هنر زندگی

مربی: خانم مرشدی

 



نویسنده : دریا - ساعت ۸:٠٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/۱۱   |    نظر شما[]   |    لینک ثابت




انواع کد هاي جديد جاوا تغيير شکل موس