مافین خرما


 

مواد لازم:

خرما که اگر خشک باشد بهتر است............................ 200 گرم

دارچین.................................................................. یک ق چ

بکینگ پودر............................................................. 2 ق چ

آرد....................................................................... 350 گرم

گردوی نگینی خرد شده............................................ 1 پیمانه

رنده پوست لیمو ............................................ یک ق چ

تخم مرغ................................................................ 2 عدد

شیر..................................................................... یک پیمانه

ماست.................................................................. 2 ق س

روغن مایع.............................................................. نصف پیمانه

شکر..................................................................... 150 گرم

 

مواد سس مافین

شکر قهوه ای......................................................... 100 گرم

کره...................................................................... 25 گرم

خامه.................................................................... 25 گرم

 

 

طرز تهیه:

 

به جای پوست لیمو میتوان از یک هشتم ق چ وانیل استفاده کرد.

 

هسته خرما را درآورده و به صورت چیپس میبریم.

ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم. آرد، شکر، خرما، دارچین، بکینگ پودر، گردو، پوست لیمو را با هم با قاشق مخلوط کرده و وسط مواد خشک را باز کرده و مواد مایع را داخل آن میریزیم مثل تخم مرغ، ماست، روغن مایع و شیر.

از وسط شروع میکنیم به مخلوط کردن مواد تا خمیر سنگین نشود.

به آرامی مواد را با قاشق مخلوط میکنیم وقتی مواد کاملاً مخلوط شد داخل قالب مافین میریزیم و دو سوم قالب را پر میکنیم.


قالبها را در فر 200 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه (بسته به حرارت فر) میگذاریم.

بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم 15 تا 20 دقیقه میگذاریم خنک شود بعد از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر میچینیم.

اگر خواستیم از سس استفاده کنیم میتوانیم شکر قهوه ای و کره و خامه را هم با هم مخلوط کرده روی حرارت خیلی ملایم به مدت 7 الی 8 دقیقه حرارت دهیم تا شکر حل شود وقتی حل شد بگذاریم کمی سرد شود بعد روی مافینها بدهیم.

اگر دوست داشته باشیم میتوانیم روی سس، ترافل هم بریزیم.

 

شبکه جام جم

برنامه خانه مهر

مربی: خانم اردستانی

/ 4 نظر / 4304 بازدید
milisa

سلام ... ببخشید منظورتون این خرما های سفت خشک شده قهوهای رنگه ....یعنی منظورتون اینه که این رطب های سیاه شیره دار نباشه ...درسته ... ممنووننتووونم

vida panahi pour

salam khaste nabashi shomare telefon mikhastam vase ashpaz lotfan adres va shomare telefon ham bedin ba tashakor

مریم

[نیشخند][قلب][عصبانی][ همهشو درست کردم

مریم

[متفکر][نیشخند][قلب][عصبانی][ همهشو درست کردم