سوپ پیاز

سوپ پیاز

 

مواد لازم:

 

جعفری تازه خرد شده-------------------------------- 2 قاشق غذاخوری

قارچ خرد شده---------------------------------------- 250 گرم

هویج نگینی خرد شده------------------------------- یک عدد متوسط

پیاز نگینی خرد شده -------------------------------- یک عدد متوسط

لیموترش---------------------------------------------- یک عدد

کره---------------------------------------------------- 50 گرم

آرد سفید---------------------------------------------- 2 قاشق غذاخوری

پیازچه------------------------------------------------- 1 قاش غذاخوری

شیر--------------------------------------------------- یک لیتر

نمک، فلفل------------------------------------------- به میزان لازم

آب----------------------------------------------------- مقداری

 

طرز تهیه:

 

قابلمه را روی حرارت میگذاریم و شیر را داخل آن میریزیم سپس آرد را به آن اضافه میکنیم.

برای اضافه کردن آرد، نیازی نیست شیر گرم شود و در همان حالت سرد، اضافه میکنیم تا آرد گلوله نشود.

آرد را که به شیر اضافه کردیم بلافاصله شروع به هم زدن میکنیم و تا زمان حل شدن آرد در شیر، مرتب هم میزنیم تا گلوله نشود. چون وقتی شیر گرم میشود امکان گلوله شدن آرد وجود دارد.

شروع به اضافه کردن سبزیجات به شیر میکنیم. هویج چون دیرتر از بقیه سبزیجات میپزد ابتدا هویج را اضافه میکنیم.

بعد از اینکه هویج را اضافه کردیم پیاز را اضافه میکنیم. سپس قارچ را اضافه میکنیم.

وقتی که مواد را به ترتیب اضافه میکنیم آرام هم میزنیم تا مخلوط شوند.

آب را به مواد اضافه میکنیم.

مدت زمان کل آماده شدن این سوپ حدود 30 دقیقه است.

پیازچه را هم اضافه میکنیم. پیازچه عطر خوبی به غذا میدهد.

مواد را مخلوط میکنیم و مقداری از جعفری را به مواد اضافه میکنیم. مقداری دیگر از جعفری را برای تزئین نگه میداریم.

به مقدار خیلی کم نمک و مقداری فلفل سیاه یا قرمز اضافه میکنیم. چون این غذا شیر دارد نیاز به نمک زیاد در آن نیست.

این غذا رژیمی است.

بعد از اضافه کردن ادویه ها، کره را هم به مواد اضافه میکنیم.

حرارت زیر ظرف متوسط است و منتظر میشویم تا مواد به جوش آیند بعد حرارت را کم میکنیم.

مواد را هم میزنیم تا اگر آردی گلوله شده است در شیر و آب کاملاً حل شود.

بعد از اینکه کره داخل مواد کاملاً حل شد، به مدت 10 – 15 دقیقه میگذاریم ظرف روی حرارت بماند و بپزد.

 

شبکه 3 برنامه خونه من خونه تو

مربی: خانم رستمی

/ 1 نظر / 76 بازدید
پرویز

[گل]…..............…,•’``’•,•’``’•, [گل]...........…...…’•,`’•,*,•’`,•’دوست خوبم [گل]..............……....`’•,,•’`وبلاگ پرویز به روز شد •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• [گل]…..............…,•’``’•,•’``’•, [گل]...........…...…’•,`’•,*,•’`,•’اخلاق [گل]..............……....`’•,,•’`..با سعدی •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ...به هرمز چنین گفت نوشیروان... چراغی که بیوه زنی برفروخت بسی دیده باشی که شهری بسوخت •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• [گل][لبخند][گل][لبخند][گل][لبخند][گل][لبخند][گل][لبخند][گل][لبخند][گل]