فیله کباب


 

مواد لازم:

فیله گوساله یا فیله گوسفندی................................... 300 گرم

فلفل سیاه نیم کوب................................................. یک ق س

سس سویا............................................................ 2 ق س

پیاز ساطوری.......................................................... 2 عدد

روغن زیتون............................................................ نصف پیمانه

 

 

طرز تهیه:

در صورت تمایل به جای فلفل سیاه نیم کوب از مقداری فلفل تازه کبابی استفاده میکنیم.

اگر روغن زیتون نبود میتوانیم از روغن مایع هم استفاده کنیم.

ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم و گوشت را تکه ای خرد کرده و با مواد مخلوط میکنیم و در ظرف شیشه ای در بسته میگذاریم حدود 12 ساعت داخل یخچال بماند و مزه دار شود. سپس از یخچال بیرون آورده و تمام پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا میکنیم و بعد به سیخ فلزی میکشیم تا روی منقال کباب کنیم.

منقالی که ما استفاده میکنیم گازی است که چند تا ذغال روی آن انداخته ایم تا دودی شود و مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ میکشیم و در کنار گوشت کباب میکنیم.

حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقال فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود. و سیخها را باید مدام بچرخانیم تا وقتی یک طرفش میپزد طرف دیگر هم همزمان بپزد چون اگر یک طرف آن بپزد بعد بچرخانیم آب گوشت زیاد خارج میشود و باعث خشک شدن کباب میشود. کباب را باید آبدار برداریم تا خشک نشود.

وقتی کبابها و فلفلها آماده شد وسط نان سنگگ میکشیم و سرو میکنیم.

 

شبکه تهران

برنامه به خانه برمیگردیم

مربی: آقای طاهری

 

/ 2 نظر / 41 بازدید
محسن پاکدل

آخ چه عکسی گذاشتی گشنم شد . وبت خیلی خوردنی من یک سایت تلویزیون آن لاین دارم که میتونی تمام تلویزیون های آن لاین فارسی زبان مثل pmc-farsi 1- bbc persian -gem -cnn و 140 تلویزیون آن لاین از سراسر دنیا رو تماشا کنی البته باید vpn داشته باشی .خوشحال میشم به سایت من سر بزنی

تارا

دریا جونه وبلاگت حرف نداره.ممنون بابت زحمتی که میکشی عزیزم.[گل]