پلو مکزیکی


 

مواد لازم:

 

نخود سبز                                             1 پیمانه

سینه مرغ خرد شده                                حدود 200 گرم

کنسرو ذرت                                           1 پیمانه

فلفل دلمه ای نگینی خرد شده                   1 عدد

پیاز نگینی خرد شده تفت داده شده             1 عدد متوسط

قارچ تفت داده شده                                 1 پیمانه

سیر خرد شده                                       5 حبه

برنج آبکش شده                                     4 پیمانه

آویشن                                                1قاشق غذاخوری

فلفل                                                  به میزان لازم

طعم دهنده گالینا بلانکا                           2 عدد

 

طرز تهیه:

 

تمام ادویه های لازم و زعفران در طعم دهنده گالینا بلانکا موجود است.

 

برنج را حداقل دو ساعت قبل با آب ولرم و نمک خیس میکنیم.

 

بعد از اینکه آب برنج جوش آمد آب نمک را خالی میکنیم و برنج را در آب در حال جوش میریزیم 2 قاشق دوغ یا شیر اضافه میکنیم تا برنج سفیدتر شود بعد کف برنج را میگیریم و یک لیوان آب سرد در آب برنج میریزیم تا برنج خوب قد بکشد.

این کار را دو بار تکرار میکنیم یعنی دو بار آب سرد اضافه میکنیم.

 

حدود 2 قاشق روغن را داخل ظرف میریزیم و سیر را اضافه میکنیم تا سیر کمی نرم شود.

 

وقتی سیر سبک شد سینه مرغ را اضافه میکنیم فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم.

 

میتوان از فلفل دلمه ای های رنگی هم استفاده کرد.

 

نخود سبز و ذرت را هم اضافه میکنیم.

 

قارچ تفت داده شده را هم به مواد اضافه میکنیم.

 

قارچ را که خرد میکنیم 2 قاشق آبلیمو اضافه میکنیم بعد با حرارت بالا با روغن تفت میدهیم تا آب نیندازد. علت اینکه آبلیمو اضافه میکنیم این است که قارچ سیاه نشود.

 

آویشن را هم به مواد اضافه میکنیم در این مرحله عصاره پلوی گالینا بلانکا را هم اضافه میکنیم.

 

این غذا در حد استاندارد برای 4 نفر مناسب است و 4 پیمانه برنج در نظر گرفته شده است.

 

پیاز تفت داده شده را هم اضافه میکنیم.

 

چون کنسرو استفاده کردیم و سبزیجات پخته است نیازی به آب نداریم فلفل دلمه ای هم لابلای مواد موقع دم کشیدن پخته میشود اگر هم آب نیاز شد یک دوم پیمانه استفاده میکنیم.

 

مواد را خوب مخلوط میکنیم و تفت میدهیم.

 

یک لایه از برنج را داخل قابلمه میریزیم و یک لایه هم از مواد میریزیم همینطور لایه به لایه از مواد و برنج میریزیم و فلفل را هم برای طعم تند این پلو در لابلای مواد اضافه میکنیم بعد 3 دقیقه حرارت زیر ظرف را زیاد میکنیم تا بخار کند بعد حرارت را ملایم میکنیم و به مدت حدود 30 دقیقه میگذاریم برنج دم بکشد.

 

برای تزئین این پلو مقداری برنج را با آب اسفناج سبز میکنیم و مقداری دیگر را با آب چغندر قرمز به رنگ قرمز در می آوریم و مقداری دیگر از برنج را با زعفران به رنگ زرد در می آوریم.

 

پلو را داخل ظرف مورد نظر میکشیم و با برنج های رنگی که درست کردیم روی آن را تزئین میکنیم.

 

آب اسفناج خام استفاده میکنیم یعنی اسفناج را خرد کرده و آبش را میگیریم و برای رنگ کردن برنج استفاده میکنیم.

 

برای تزئین از زیتون هم استفاده میکنیم. پیشنهاد میشود حتماً از زیتون استفاده کنید.

 

از جوانه ماش هم برای تزئین استفاده میکنیم.

 

شبکه 3 برنامه خونه من خونه تو

مربی: خانم حسینی

 

 

/ 10 نظر / 1153 بازدید
سارا

سلام دريا سايت قشنگ و خوشمزه اي داري اميدوارم موفق باشي

محسن

سلام خوبین؟ لینک شما در وبلاگ قرار گرفت: http://mohsenazizi.blogfa.com/page/friends.aspx لطفا شما هم ما رو با نام "روانشناسی و مشاوره" لینک کنید

قاشق چوبی

ای ول غذای خوشمزه[هورا] خیلی کارت درسته[تایید]ما مخلصتیم[قلب]

قاشق چوبی

سلام عزیزم....یه کمک میخوام ازت...من تقریبا 7-6 ماه پیش یا یه خورده بیشتر تو شبکه 3 برنامه چی چی بود...خونه من خونه تو ؟ فک کنم...یا اون قبلیش بود...اما مجریش همون خانوم پر حرفه بود[نیشخند] بعد داشتم میگفتم... شانسی خورد شبکه 3...برنامه اشپزیش داشت تمام میشد و من متاسفانه فقط نتیجه کار رو دیدم...خورش ماست بود...اما با بقیه خورش ماستا خیلی فرق داشت...مثل حلیم کش میومد...اخ دهنم اب افتاد...فک کنم گوشتشو ریش ریش کرده بود..اما دقیق نمی دونم چطور درست میشد...جاهای مختلف از اینترنت گرفته تا کتاب و مجله خیلی گشتم اما نتونستم همچین دستوری از خورش ماست پیدا کنم...میگم تو که تو این خطها هستی...جون من دستو اینو بذار که من تلف شدم[ناراحت]خیلی دلم میخواد درستش کنم و بعد وااااااای...بخورمش خیلی شکموام...نه ؟[خجالت]به دادم برس

دریا

سلام شیوا جان عزیزم من آرشیو رو نگاه میکنم اگر این غذایی که گفتی اونجا بود حتما میذارم توی وبلاگ اما دو مورد هست یکی اینکه قول نمیدم چون نمیدونم توی آرشیو دارم یا نه و دیگه اینکه مدت زمانش رو نمیتونم مشخص کنم که کی میتونم بذارم شاید یک کم دیر بشه چون راستی آرشیو زیاده فرصت نمیکنم همه اش رو بنویسم. هر وقت اون غذا رو پیدا کردم نوشتم حتما بهت خبر میدم [لبخند]

دریا

سلام دوست عزیز ممنون شما نسبت به این وبلاگ لطف دارین از اینکه مطالب برای شما عزیزان مفید واقع شده بسیار خوشحال هستم موفق باشید [گل]

زهرا

دستت درد نکنه. از قسمت رنگ کردن برنجت خیلی خوشم اومد