خورشت واویشکا

 

 

مواد لازم:

 

گوشت چرخ کرده                           نیم کیلو

پیاز سرخ شده                              4 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی رنده شده یا خرد شده     750 گرم

سیب زمینی نگینی سرخ شده          4 قاشق غذاخوری

زرشک پلویی                                1 قاشق غذاخوری

انار ترش                                      یک عدد

ادویه                                          به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

کمی روغن داخل ظرف میریزیم.

 

واویشکا با برنج مصرف میشود.

 

پیاز را خیلی ریز خرد نمیکنیم و زیاد هم سرخ نمیکنیم فقط در حد تفت دادن باشد.

 

پیاز سرخ شده را داخل روغن میریزیم و تفت میدهیم.

 

مقداری زردچوبه اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم.

 

داخل این غذا رب اضافه نمیکنیم و فقط از گوجه فرنگی استفاده میکنیم.

 

گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و با پیاز تفت میدهیم.

 

به این غذا واویج هم میگویند. واویج یعنی خشک چون این غذا تقریباً خشک است و نباید آبدار باشد.

 

گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

 

میتوانیم گوجه فرنگی را قبل از اضافه کردن به مواد، کمی روی حرارت تفت بدهیم.

 

بعد از اینکه گوجه فرنگی کمی آب انداخت مقداری آب جوش اضافه میکنیم و میگذاریم این آب تبخیر شود و ادویه را هم اضافه میکنیم.

 

بعد از اینکه آب کمی تبخیر شد و در اواخر کار سیب زمینی و زرشک و دانه های انار را اضافه میکنیم و میگذاریم دو سه جوش بخورد و پخته شود. و آب غذا کاملاً کشیده شود.

 

مقداری از دانه های انار را برای تزئین نگه میداریم.

 

این غذا چون مقدار پیازش نسبت به خورشتهای دیگر بیشتر است پس انار و زرشک طعم آن را خیلی ترش نمیکند و پیاز طعم نسبتاً شیرینی به خورشت میدهد.

 

 

شبکه تهران برنامه به خانه برمیگردیم

مربی: خانم رخسار

/ 0 نظر / 222 بازدید