نکات خانه داری و دانستنیها

نکات خانه داری و دانستنیها

 

ماهی تازه را باید از چشمان شفاف و سالم و آبشش های قرمز آن بشناسیم.

برای تمیز کردن ماهی ابتدا دم و بالهای آن را با قیچی میبریم سپس آن را لای پارچه یا حوله تمیز میگیریم و از طرف پایین به بالا با چاقوی نسبتاً تیز و پهن پولکهای آن را پاک میکنیم.

از زیر گردن ماهی ماهی به پایین چاقو میزنیم و با انگشت سبابه دست راست، داخل شکم ماهی را خالی میکنیم و سپس بعد از شستن، داخل شکم ماهی را نمک زده و در یک پارچه یا حوله تمیز میپیچیم تا رطوبت آن گرفته شود.

برای اینکه بدانیم ماهی خوب پخته شده یا نه یک سوزن تمیز را داخل گوشت ماهی میکنیم و بعد از 30 ثانیه در می آوریم و سوزن را لمس میکنیم اگر داغ باشد مشخص میشود که ماهی پخته است اما اگر سوزن داغ نباشد و سرد باشد یعنی ماهی نپخته است.

برای فیله کردن ماهی یک چنگال در قسمت دم ماهی قرار میدهیم و به آرامی ماهی را فیله میکنیم.

برای از بین بردن بوی بد ماهی، قبل از آماده کردن ماهی، دستهایمان را با آب سرکه میشوییم اگر هم از بوی سرکه خوشمان نیاید یک لیموترش را نصف میکنیم و دستهایمان را به آب یک لیموترش تازه آغشته میکنیم.

برای پخت ماهی کمی نمک و زردچوبه و ادویه جات مورد نظر را به تمام قسمتهای ماهی میمالیم و سپس ماهی را سرخ میکنیم.

اگر نخواهیم که به ماهی ادویه جات اضافه کنیم آن را به مدت ده دقیقه در محلول آب سرکه قرار میدهیم سپس سرخ میکنیم.

برای آب پز کردن ماهی باید از آب سرکه استفاده شود چون ترد و پفکی و خوشمزه میشود.

ماهی را باید پس از خریدن، سریع پاک کنیم و شکم آن را خالی کنیم.

نکته پزشکی

افراد خوش برخورد و اجتماعی در دوران سالمندی کمتر از دیگران دچار آلزایمر و زوال عقل میشوند.

/ 0 نظر / 36 بازدید