املت ورقه بادمجان

املت ورقه بادمجان

 

مواد لازم:

بادمجان----------------------------------------------- 3 تا 4 عدد

تخم مرغ---------------------------------------------- 4 تا 5 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین----------------------- به میزان لازم

روغن-------------------------------------------------- به میزان لازم

آرد----------------------------------------------------- 1 تا 4 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

تخم مرغهای کامل را در ظرف تمیزی میشکنیم.

تخم مرغها را قبل از مخلوط کردن امتحان میکنیم تا سالم باشند برای این کار یا آنها را در ظرف دیگری شکسته و یکی یکی به ظرف اصلی اضافه میکنیم یا هر یک از تخم مرغها را داخل یک لیوان آب می اندازیم اگر روی سطح آب بماند نشانه سالم نبودن تخم مرغ است اما اگر در آب غوطه ور شود و به کف آب برود نشانه سالم بودن تخم مرغ است.

نصف روغن را هم به تخم مرغها اضافه میکنیم.

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به تخم مرغها اضافه میکنیم.

میزان دارچینی که استفاده میکنیم میتواند حداکثر 1 قاشق سوپخوری باشد.

مواد را با همزن دستی هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند.

آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط میکنیم از 1 قاشق سوپخوری شروع میکنیم و تا 4 قاشق جا دارد که استفاده کنیم.

وقتی مواد مخلوط شدند آن را کنار میگذاریم.

نصف دیگر روغن را کف ماهی تابه میریزیم و تمام کف ماهی تابه را به روغن آغشته میکنیم.

بادمجانهای پوست گرفته و حلقه شده را  در آب نمک تلخی آنها را گرفته ایم و سپس با حرارت ملایم سرخ کرده ایم.

بادمجانهای سرخ شده را کف ماهی تابه میچینیم.

مواد مخلوط شده را داخل ماهی تابه میریزیم و به همه جای آن پخش میکنیم.

وقتی بادمجانها را کف ماهی تابه میچینید دقت کنید که بین آنها فاصله باشد تا مایع تخم مرغ بین بادمجانها هم وارد شود.

با نوک قاشق سعی میکنیم روی بادمجانها را هم به مواد آغشته کنیم چون اگر این کار را نکنیم موقع پخت، روی بادمجانها خشک میشود.

ماهی تابه را روی حرارت متوسط میگذاریم و در ظرف را نمیگذاریم.

بعد از 5 دقیقه که مرحله پخت اولیه سپری شد در ماهی تابه را میگذاریم تا حجم لازم را به املت بدهد.

اگر دوست داشته باشید املت قطور تر باشد میتوانید به میزان 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر به آرد الک شده اضافه کنید و سپس به مایع اصلی اضافه کنید تا باعث پف کردن املت شود.

این املت با هزینه خیلی کم و خیلی راحت تهیه میشود و خیلی خوشمزه است. و میتواند یک شام سبک و مناسب باشد.

وقتی املت آماده شد آن را برش زده و در ظرف مورد نظر کشیده و تزئین میکنیم.

ما برای تزئین از حلقه های لیمو، هویج و نیز بوته های جعفری استفاده کردیم.

 

شبکه دو برنامه تصویر زندگی

مربی: خانم حمیدیان

/ 50 نظر / 96 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ساناز

سلام این آدرس لینک پرسشنامه آنلاین است. اگر جواب بدید و بفرستید ممنون می شم. https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDd6YUdJWFFHZUVROWlCQ2RpdG9uQXc6MQ

حکیم بانو

لطفا طرز تهیه ی خوراک ژیگو - مسقطی - شکلات تخته ای رو آموزش بدید. سپاسگزارم

ندا

دریا جان سلام . از وبلاگت خوشم اومده . شما هم به وبلاگ من سر بزن و اگه دوست داشتی با هم تبادل لینک داشته باشیم . ( از هر هنری سخنی )

saeed

سلام.وبلاگ قشنگی داری.اگه مایل بودی با سایت ما تبادل لینک کنی لینک سایت مارو به عنوان " موزیکفا " لینک کنید و نام وبلاگتونو از طریق (yahoo id : saeedt69) یا ایمیل saeedt69@gmail.com به ما اطلاع بدید تا لینک شما رو تو سایت بزارم

کدبانوی دیجیتالی

شوشوی من بادمجون دوس نداره بزار این دفه اینجوری درس کنم ببینم میخوره [لبخند]

کدبانوی دیجیتالی

شوشوی من بادمجون دوس نداره بزار این دفه اینجوری درس کنم ببینم میخوره [لبخند]

سلام باكس منو بزار يه لينك خوب با هيت بالا بهت ميدم اگه باكس رو در رديف اول يا دوم بزاري جاي لينكت بهتر ميشه http://powerbox1.mihanblog.com