کباب بال مرغ


مواد لازم:

بال مرغ شسته و تمیز شده...................................... یک کیلو

پودر سیر............................................................... 2 ق س

نمک..................................................................... یک ق س

فلفل سیاه نیم کوب ................................................ 2 ق س

پودر زنجبیل............................................................ یک ق م

پودر گلپر ............................................................... یک ق م

ماست معمولی یا چکیده.......................................... یک پیمانه

زعفران دم کرده....................................................... 2 ق س

روغن زیتون یا روغن مایع............................................ یک پیمانه

کره گیاهی در صورت تمایل........................................ به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا نوک بال را میگیریم و بال و کتف را از هم جدا میکنیم یک شکاف بین دو استخوان بال میزنیم تا بال بهتر پخته و مزه دار شود و اگر خواستیم کتف را به بال اضاقه کنیم و یک شکاف هم روی گوشت کتف ایجاد کنیم تا آن هم بهتر پخته و مزه دار شود.

تمام مواد را به جز کره با هم مخلوط میکنیم و بعد بالها را کاملاً با مواد آغشته میکنیم و میگذاریم داخل یخچال حدود یک ساعت بماند و مزه دار شود و بعد به سیخ فلزی میکشیم و روی منقل با حرارت خیلی کم و به آرامی بپزد.

وقتی هر دو طرف کباب کمی پخته شد کره گیاهی را ذوب میکنیم و روی منقل با قلم روی کبابها می مالیم در حین اینکه کباب پخته میشود میتوانیم کمی فلفل سیاه نیم کوب روی کبابها بپاشیم.

وقتی کباب بال میپزیم نیازی به باد زدن ندارد و باید با حرارت خیلی کم پخته شود و مالیدن کره به روی کباب باعث طلایی شدن آن میشود.

البته همیشه کباب باید با آتش کمی فاصله داشته باشد.

 هیچ وقت برای مزه دار کردن هر نوع گوشت از آبلیمو استفاده نمیکنیم چون باعث ترش شدن و سفت شدن گوشتها میشود و موقع سرو کردن هر کس خواست میتواند آبلیمو بزند.

اگر دوست داشته باشیم میتوانیم کمی پودر فلفل قرمز هم به موادمان اضافه کنیم.

منقل ما گازی است و برای اینکه طعم بهتری داشته باشد روی منقل کمی زغال میریزیم که باعث خوب پختن کباب هم میشود.

میتوانیم کره را بعد از اینکه کبابها پخته شد و از روی منقال برداشتیم داغ داغ به کره میزنیم چون روی حرارت کره باعث دود کردن کباب میشود و باعث سیاه شدن روی کبابها میشود.

حتی میتوانیم اصلاً کره نزنیم.

بالها را به صورت افقی یعنی از وسط به سیخ میکشیم.

اگر خواستیم میتوانیم از پیاز خلال شده برای مزه دار کردن استفاده کنیم.

 

 

شبکه جام جم یک

برنامه : هنر زندگی

مربی: آقای طاهری

/ 0 نظر / 2114 بازدید