کیک سیب زمینی

 

 

مواد لازم:

 

آرد                          5 / 2 پیمانه

بکینگ پودر                1 قاشق چایخوری

جوش شیرین             یک دوم قاشق چایخوری

نمک                       یک هشتم قاشق چایخوری

شیر                        یک چهارم پیمانه

شکر                        یک و یک چهارم پیمانه

کره                          1 پیمانه

تخم مرغ                  4 عدد

پوره سیب زمینی        1 پیمانه

رنده پوست پرتقال       1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

 

پودر شکر یا خود شکر را همراه با کره با همزن برقی هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

 

تخم مرغها را با هم اضافه میکنیم و به مدت دو الی سه دقیقه با هم میزنیم.

 

نیازی نیست تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنیم و یکجا اضافه میکنیم.

 

بعد از اضافه کردن تخم مرغها پوست پرتقال هم اضافه کرده و بعد شروع به زدن میکنیم و به مدت دو الی سه دقیقه هم میزنیم.

 

میتوان به جای پوست پرتقال از وانیل یا رنده پوست لیمو هم استفاده کرد اما پوست پرتقال مزه خاصی به این کیک میدهد.

 

بعد از هم زدن، مواد باید کاملاً کشدار شوند.

 

پوره سیب زمینی را اضافه میکنیم.

 

برای تهیه کردن پوره سیب زمینی ابتدا سیب زمینی را بدون اضافه کردن هیچ ماده ای با آب خالی میگذاریم آب پز شود بعد رنده کرده و با چنگال کمی میزنیم تا باز شود بعد به کیک اضافه میکنیم.

 

دقت کنید پوره سیب زمینی وقتی که داخل کیک میریزیم حتماً باید سرد شده باشد.

 

مواد را دوباره هم میزنیم تا مخلوط شوند.

 

شیر را اضافه کرده و مختصری هم میزنیم در حدی که مخلوط شوند.

 

آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را هم اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه هم میزنیم.

 

بهتر است از قالب سلیکونی استفاده کنیم چون در این صورت نیاز نیست که دو سوم قالب را از مواد پر کنیم و میتوانیم تمام قالب را پر کنیم.

 

اگر بخواهیم از قالب سلیکونی استفاده کنیم روش کار به این صورت است که کل قالب را با برس یا دستمال کاملاً به روغن جامد آغشته کرده و داخل آنرا آرد پاشی میکنیم و بعد برمیگردانیم تا آرد اضافه آن گرفته شود.

 

اگر آرد اضافه را نگیریم آردی که یکجا جمع شده میسوزد.

 


 

سپس مواد را داخل قالب میریزیم و با یک کاردک روی مواد را صاف میکنیم.

 

زیر قالب سینی فر یا پنجره سینی را حتماً میگذاریم تا وقتی میخواهیم قالب را ببریم و داخل فر بگذاریم قالب کج نشود چون این قالبها حالت انعطاف پذیری زیادی دارند.

 

وقتی کیک را داخل فر گذاشتیم و کیک کاملاً پخته شد در فر را نیمه باز میگذاریم فر را خاموش میکنیم و میگذاریم داخل فر بماند تا خود فر کاملاً خنک شود بعد قالب را برداشته و در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.

 

درجه فر 375 درجه فارنهاید است و به مدت 30 - 40 دقیقه زمان نیاز داریم.

 

شبکه تهران برنامه به خانه برمیگردیم

مربی: خانم تند رو

 


/ 0 نظر / 73 بازدید