ستاره روز (دسر ماست)


مواد لازم:

ماست خامه ای شیرین............................................ یک کیلو

شکلات تخته ای قهوه ای.......................................... 150 الی 200 گرم

پودر کاکائو شیرین.................................................... 3 ق غ

دنت شکلاتی......................................................... 4 عدد

 

طرز تهیه:

این مقدار مواد برای 15 الی 30 نفر کافی است.

اول مقدار زیادی از شکلات تخته ای را بن مای میکنیم یعنی روی بخار آب در یک ظرف شیشه ای قرار میدهیم تا در اثر بخار آب ذوب شود و گهگاه هم میزنیم.

برای اینکه ماست آب نیندازد قبل از اضافه کردن مواد دیگر شروع میکنیم با هم زن دستی به هم زدن و باز کردن ماست. ماست باید کاملاً صاف شود و بعد پودر کاکائو شیرین را کم کم بهش اضافه کرده و در حین ریختن پودر، ماست را هم میزنیم.

مقداری از پودر کاکائو را نگه میداریم برای تزئین روی دسر.

وقتی پودر را اضافه کردیم کاملاً هم میزنیم تا مواد یکدست شود و وقتی شکلاتها نرم شد و ذوب شد شکلات دنت را بهش اضافه کرده و با قاشق فلزی شروع میکنیم به هم زدن تا در اثر حرارت بخار شکلاته با هم مخلوط و یک دست شوند.

سپس دوباره شروع میکنیم به هم زدن ماست. باید خوب هم بزنیم تا هرگز آب نیندازد وقتی ماست به صورت کرم درآمد و شکلات و دنت کاملاً ذوب شدند از روی بخار برمیداریم میگذاریم روی میزمان شروع میکنیم با قاشق هم زدن و چند دقیقه هم میزنیم تا شکلات کاملاً صاف شود و کمی خنک شود بعد شکلات را به ماست اضافه میکنیم و بلافاصله شروع میکنیم تند تند با همزن دستی هم میزنیم تا به مرور زمان سفت تر شود.

هرچه مواد سردتر شود سفت تر میشود. وقتی مواد کاملاً یک دست شدند ظرفهای کوچک دسر شیشه ای را آماده میکنیم البته هر نوع ظرفی که دوست داریم میتوانیم استفاده کنیم.

وقتی مواد را داخل قالبها ریختیم حدود 15 دقیقه الی 30 دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم تا مواد خودش را بگیرد بعد رویش را با شکلات رنده شده تزئین میکنیم.

البته اول باقی مانده پودر کاکائو را روی دسر به صورت دایره برای تزئین میریزیم.

 همیشه حدود 7 الی 8 دقیقه بعد از غذا دسر را سرو میکنیم.البته به مقدار بسیار کم تا هضم غذا بهتر انجام شود.

ما از رنده به شکل چرخ گوشت دستی استفاده کردیم اما میتوانیم از هر نوع رنده ای برای رنده کردن شکلات استفاده کنیم.

در موقع خرید ماست باید دقت کنیم تا ماست ترشیده نباشد و کاملاً شیرین باشد.

 

 

شبکه سه

برنامه بهونه

مربی: آقای گلریز

 

/ 0 نظر / 237 بازدید