کاناپس قارچ

 

 

مواد لازم خمیر کاناپس:

آرد----------------------------------------------------- 200 گرم

کره---------------------------------------------------- 100 گرم

زیره آسیاب نشده------------------------------------ 1 قاشق مرباخوری

زرده تخم مرغ----------------------------------------- یک عدد

نمک--------------------------------------------------- نصف قاشق چایخوری

 

مواد لازم کاناپس:

قارچ خرد شده---------------------------------------- 500 گرم

پیاز ریز شده------------------------------------------ یک عدد حدود 100 – 120 گرم

پنیر پیتزا---------------------------------------------- 200 گرم

عصاره سیر و زیتون----------------------------------- یک عدد

کره---------------------------------------------------- 50 گرم

آب جوش---------------------------------------------- 200 سی سی

 

طرز تهیه:

 

اگر زیره آسیاب شده بود 1 قاشق چایخوری استفاده میکنیم.

میتوانیم به جای نصف قاشق چایخوری نمک از یک سوم آن قاشق چایخوری استفاده کنیم.

ابتدا آرد را داخل کاسه گودی میریزیم.

100 گرم کره را حبه قندی کرده و به آرد اضافه میکنیم.

ترجیحاً کره باید سرد باشد.

بعد از اینکه کره به خورد آرد رفت تقریباً شبیه آرد سوخاری و نان خرد شده میشود.

آرد و کره که به این صورت درآمدند تخم مرغ را اضافه میکنیم و زیره و نمک را هم اضافه میکنیم.

مواد را خوب مخلوط میکنیم تا خمیری به دست آید.

دقت کنید این مواد را با دست ورز نمیدهیم.

وقتی خمیر به دست آمد بدون اینکه خمیر با دستمان تماس داشته باشد داخل یک کیسه میگذاریم و 30 دقیقه در یخچال خنکش میکنیم.

این 30 دقیقه باعث میشود کره و زرده تخم مرغ سفت شوند و یک انسجام خوبی به خمیر بدهیم.

روی میز را آردپاشی میکنیم خمیر آماده شده را با وردنه پهن میکنیم و داخل قالبها قرار میدهیم.

کانپس چون یک نوع غذاست برای همین به همراه آرد از نمک استفاده میکنیم. چنانچه بخواهیم از این خمیر برای شیرینی یا پای استفاده کنیم به ازای هر 200 گرم آرد، 75 گرم شکر اضافه میکنیم و میتوانیم انواع شیرینی و پای میوه جات را با آن درست کنیم.

ماهی تابه را میگذاریم روی حرارت گرم شود.

کره را داخل ماهی تابه میگذاریم تا آب شود سپس پیاز را داخل آن تفت میدهیم.

نکته خیلی مهم: چکار کنیم که قارچ طعم واقعی خودش را داخل غذا در حین طبخ ارائه بدهد؟ باید قارچ را با یک عامل حیوانی مثل کره یا شیر یا خامه بپزیم یا تفت بدهیم تا مزه واقعی قارچ را حس کنیم.

قارچ را هم به پیاز اضافه میکنیم و با حرارت زیاد تفت میدهیم تا قارچ آب نیندازد.

مقدار کمی هم آبلیمو به مواد اضافه میکنیم تا هم قارچ سیاه نشود و هم مزه بهتری به غذا بدهد.

مقدار کمی یعنی به اندازه نوک انگشتان نمک به قارچ اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم.

عصاره سیر و زیتون مگی را داخل 200 سی سی آب جوش حل میکنیم.

حدود یک قاشق غذاخوری آرد به قارچ و پیاز اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا حالت غلیظی به مواد بدهد.

حرارت را خاموش میکنیم.

داخل خمیرهای قالب زده شده را با مواد آماده شده پر میکنیم.

کاناپس باید در اندازه های کوچک یک نفره باشد.

روی مواد را کاملاً با پنیر رنده شده میپوشانیم.

مقداری زیره روی پنیر میپاشیم چون زیره وقتی داخل فر میرود کاملاً برشته شده و مزه خوبی به مواد میدهد.

قالبها را داخل سینی فر میچینیم و داخل فر 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهاید به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم.

 

شبکه 2 برنامه سفره ایرانی

/ 10 نظر / 144 بازدید
m

دریا جان ممنون. با وجود اینترنت کلنگی در ایران و محدودیت دانلود متاسفانه زحمت های فراوان شما برای اکثر مراجعین به فایده هست چون اجازه دانلود میخواد بعدش هم باید کلی وقت صرف کرد تا از روزی نوشته های شما دوباره نوشت. فکر کنمی کم کم مراجعین به این صفحه کم بشن. خسیس نباش بزار همه استفاده کنن تو خودت هم از تلویزیون استفاده میکنی پس این ابداع های خودت نیست. البته می بخشید که رک گفتم بزار مراجعین اینجا راضی برگردن

m

دریا جان ممنون. با وجود اینترنت کلنگی در ایران و محدودیت دانلود متاسفانه زحمت های فراوان شما برای اکثر مراجعین به فایده هست چون اجازه دانلود میخواد بعدش هم باید کلی وقت صرف کرد تا از روزی نوشته های شما دوباره نوشت. فکر کنمی کم کم مراجعین به این صفحه کم بشن. خسیس نباش بزار همه استفاده کنن تو خودت هم از تلویزیون استفاده میکنی پس این ابداع های خودت نیست. البته می بخشید که رک گفتم بزار مراجعین اینجا راضی برگردن

بیقرار ظهور

کارتان زیبا و ستودنی است هدایای بیقرار ظهور خدمت شما : http://www.bigharar.ir/images/bigharar.ir-001.jpg http://www.bigharar.ir/images/bigharar.ir-002.jpg http://www.bigharar.ir/images/bigharar.ir-003.jpg http://www.bigharar.ir/images/bigharar.ir-005.jpg http://www.bigharar.ir/images/bigharar.ir-016.jpg http://www.bigharar.ir/images/bigharar.ir-022.jpg http://www.bigharar.ir/images/bigharar.ir-023.jpg http://www.bigharar.ir/images/bigharar.ir-054.jpg http://www.bigharar.ir/images/bigharar.ir-099.jpg http://www.bigharar.ir/images/bigharar.ir-102.jpg

پرویز

دریای گرامی وبلاگ پرویز به روز شد: نقدی و سخنی با مسئولان صدا و سیما به بهانه ی سریال پنجمین خورشید حضور ، نظر و نقد شما عزیز باعث دلگرمی ماست. شاد و سلامت باشین[گل]

برنامه نويسي و ابزار طراحي وب سايت

دوست عزيز سلام، ممنون از مطلبت. خوشحال مي‌شوم كه به وب منم سر بزني: برنامه نويسي , طراحي وب سايت با ابزار هاي به روز دنيا, دانلود رايگان نرم افزارهاي كم ياب, تبليغات و فروشگاه آنلاين http://dotnuk.blogfa.com/

سهیلا

سلام دریا جان دستت درد نکنه دستور غذا رو دادم مامان انشا.. تو چندروز آینده آماده کنیم همونه که میخواستم

ژینا

دریاجون سلام هرکارمیکنم داونلودکاناپس قارچ نمی یاد میشه به صورت معمولی تو بلاگ قرار بدی نه اکروبات ریدر ممنون میشم به خدا

ژینا

دریاجون سلام هرکارمیکنم داونلودکاناپس قارچ نمی یاد میشه به صورت معمولی تو بلاگ قرار بدی نه اکروبات ریدر ممنون میشم به خدا

kنسرين

همه اين لينك هاي تهيه كيك يا غذا ها كه فيلتره. چطوري ميشه استفاده كرد؟