راحت الحلقوم برگه زردآلو

شیرینی راحت الحلقوم برگه زردآلو

 

مواد لازم:

 

برگه زردآلو-------------------------------------------- 225 گرم

آب----------------------------------------------------- 45 میلی لیتر

شکر--------------------------------------------------- یک چهارم پیمانه

بادام خرد شده--------------------------------------- نصف پیمانه

پوست پرتقال شیرین شده-------------------------- یک سوم پیمانه

خامه-------------------------------------------------- به میزان لازم

پودر دارچین------------------------------------------- به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

خامه ای که برای این شیرینی استفاده میکنیم بهتر است خامه صبحانه سفتی باشد و شیرین شده نباشد چون مواد شیرین شده هستند اگر خامه هم شیرین شده باشد خیلی طعم شیرینی خواهد داشت.

میتوان به جای برگه زردآلو از قیسی که بزرگتر از برگه است و رنگش نارنجی است نیز استفاده کرد.

برگه ها را با آب میگذاریم روی حرارت به مدت تقریبا  20 دقیقه بپزد و کاملاً نرم شود.

بعد از اینکه برگه ها پخته شد به همان میزان شکر اضافه میکنیم و دوباره حدود ده دقیقه میگذاریم شکر و برگه با هم بپزند.

چون داخل ظرف شکر اضافه کرده ایم، در حین پختن برگه ها مراقب هستیم تا ته نگیرند چون اگر ته بگیرند طعم مطلوبی نخواهند داشت.

دقت کنید در حین پخت مواد در ظرف بسته باشد.

میتوان برای پختن این مواد به جای آب معمولی از آب پرتقال هم استفاده کرد.

برگه های پخته شده را داخل ظرف مورد نظر میریزیم.

برگه ها باید بعد از این مدت پخت، چسبنده شده باشند.

برای شیرین کردن پوست پرتقال به روش زیر عمل میکنیم:

پوست پرتقال را به صورت خیلی نازک میگیریم سپس با آب سرد میجوشانیم.

میزان جوشیدن پوست پرتقال داخل آب بستگی به سلیقه شما دارد به این صورت که بعد از به جوش آمدن آب، آن را تست کنید و هر وقت به طعم مورد نظر شما رسید حرارت را خاموش کنید.

هرچقدر این مخلوط بیشتر بجوشد طعم تلخی آن کمتر خواهد شد.

در موقع پوست کندن اگر دقت کنیم و فقط پوست خارجی پرتقال را بگیریم و از سفیدی آن چیزی روی پوست نباشد تلخی نخواهد داشت و نیاز به جوشیدن زیاد ندارد. ضمناً پوست پرتقال را به شکل خلال برش زده ایم.

مقداری هم شکر به این مواد اضافه میکنیم و میگذاریم کاملاً بجوشد و آب آن کشیده شود.

میزان شکری که به پوست پرتقال اضافه میکنیم دو برابر میزان آن است.

در این مورد هم حتما مراقب هستیم تا ته نگیرد.

پوست پرتقال شیرین شده را به برگه زردآلود اضافه میکنیم.

برگه ها را با پوست پرتقال شیرین شده کاملاً مخلوط میکنیم و با قاشق کاملاً له میکنیم تا حالت چسبنده داشته باشند.

خرده های بادام را به مواد اضافه میکنیم و کاملاً مخلوط میکنیم.

این مواد نباید شهد داشته باشند.

یک برگ کاغذ روغنی را روی میز پهن میکنیم.

میتوانیم مقدار کمی از شهد پوست پرتقال را از قبل کنار بگذاریم و اینجا روی کاغذ روغنی یک لایه نازک از آن بزنیم تا یک لایه شکرک مانند روی راحت الحلقوم ایجاد شود.

مواد را به صورت افقی روی کاغذ میریزیم و با قاشق اطراف آن را صاف میکنیم. سپس کاغذ را به همان صورت افقی روی مواد کاملاً تا کرده و رول میکنیم. سپس از روی کاغذ دوباره با دست مواد را فرم داده و منظم میکنیم.

دو سر کاغذ را میپیچیم و میبندیم و میگذاریم به مدت 3 – 4 ساعت داخل یخچال یا مدت زمان کمتری داخل فریزر بماند سپس برش میزنیم.

برش زدن این راحت الحلقوم کار آسانی نیست و برای این کار باید چاقو را یا چرب کنیم یا داخل آب سرد قرار دهیم و سپس با دقت برش بزنیم.

بهتر است این شیرینی را مدت زمان زیادی نگه نداریم چون خامه دارد. و اگر از خامه استفاده نکنیم بیشتر از یک هفته بهتر است این شیرینی نگهداری نشود.

 

شبکه جام جم برنامه خانه مهر

مربی: خانم میر طالبی

/ 0 نظر / 32 بازدید