کیک با هویج

 

کیک با هویج

 

مواد لازم:

شکر--------------------------------------------------- 2فنجان اندازه گیری = 400 گرم

آرد ---------------------------------------------------- 2 فنجان = 250 گرم

روغن مایع--------------------------------------------- 1 فنجان = 200 گرم

گردوی خرد شده------------------------------------- یک فنجان

هویج پوست گرفته و رنده شده--------------------- 300 گرم

بکینگ پودر-------------------------------------------- 3 قاشق مرباخوری

وانیل شکری------------------------------------------ 1 قاشق مرباخوری

پودر دارچین------------------------------------------- 1 قاشق مرباخوری

نمک--------------------------------------------------- یک دوم قاشق مرباخوری

تخم مرغ---------------------------------------------- 4 عدد

اسانس----------------------------------------------- به میزان لازم

 

طرز تهیه:

طرز تهیه این کیک آسان است و کیک خوشمزه ایست.

اگر به جای وانیل شکری از وانیل خالص استفاده کنیم و 1 قاشق مرباخوری استفاده کنیم کیک تلخ میشود بنابراین یک هشتم قاشق چایخوری کافی است.

ابتدا روغن و شکر را با هم مخلوط میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم.

اسانس را حین هم زدن مواد به آنها اضافه میکنیم.

میتوان از اسانسهایی مانند آب لیمو، آب پرتقال همراه با پوست رنده شده اش استفاده کرد.

مواد را که کامل هم زدیم و با هم خوب مخلوط شدند تخم مرغها را حین هم زدن، یکی یکی اضافه میکنیم.

مواد را دو سه دقیقه هم میزنیم تا کرمی رنگ شوند.

آرد را از قبل حتما الک میکنیم تا هوا وارد آن شود و کیک پوک و خوبی به دست آید.

آرد و بکینگ پودر و دارچین و نمک را با هم در ظرف دیگریم مخلوط میکنیم.

فر را ده دقیقه قبل روشن میکنیم تا گرم شود.

در فر را حین پخت اصلا باز نمیکنیم چون پف کیک میخوابد.

نصف آرد را کم کم اضافه میکنیم هم میزنیم بعد هویج را اضافه کرده و با دور کند همزن یا با قاشق هم میزنیم و مخلوط میکنیم.

دوباره بقیه آرد را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم.

گردو را در آخرین مرحله به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم.

مواد آماده شده و آن را داخل قالبی که با روغن چرب کرده و روی آن کمی آردپاشی کرده ایم میریزیم.

طبقه وسط فر درجه حرارت 4 یا 180 سانتی گراد یا 350 فارنهاید به مدت حدود یک ساعت میگذاریم بپزد.

هرچه مواد بیشتری استفاده شود مدت زمان پخت بیشتر میشود.

وقتی کیک آماده شد و از فر بیرون آوردیم برای اطمینان از پختن آن با چنگال کیک را سوراخ میکنیم اگر مواد کیک به چنگال بچسبد یعنی کیک باز هم نیاز به پخته شدن دارد.

 

 

شبکه 3 برنامه خانه فیروزه ای

مربی: خانم خیری

/ 4 نظر / 102 بازدید
شیما

سلام دوست عزیز آیا به دنبال یک سیستم کلیکی معتبر هستید؟ ما به شما " کلیک ایران " را معرفی می کنیم. با حداقل پرداختی تنها 10000 تومان 2000 تومان جایزه عضویت بیش از 3500 کاربر فعال [تعجب][تعجب][تعجب][تعجب][تعجب][تعجب] [تعجب][تعجب][تعجب][تعجب][تعجب][تعجب] برای آموزش به آدرس زیر مراجعه کنید: http://flashpars.persianblog.ir/post/157 موفق و پیروز باشید [گل]

محمد مسعود علیپور

. . . ¸,’ ¸,. . ¸ `-,”~-~’,¸,.¹-~-._¸,.سلام . . . . ) . ‘”¨ . .):. .`-,;:.`,’;;‘¸,.¹¯¸¸,.- . . .,-’ , , , , ,-‘;:.. . .`-¸;:.`,’--~’`,¯-.,¸_, . . (. ,•¸,-~’¨|;;;::.. .. . “-,;:/,`,-~-~¬¯. . . . . . .¸,..,¸ . . . . .¸,.-~--.¸_ . . . ¨`” . . . .|;;;:::.. . .. . ¯¯`*¬~---~~¬¬”``~-,;:;;`”~--~”:;;::,-“’’``¯¨` . . . . . . . . . \;;;::… . … , زود بيا آپمو ببين .... ¨`-,;;:;;::;;::;:;:`¬~-.¸ '``````````````/;;;:;::… ,, ..:;, :… ,, .. :;,:;,. . ., ¸ . . . .`,;;:;:::;:;:;;-~”`¨ , . . . . . . . .|;;::;:... .:; .:;;¸ . . ,, ..:;,, .. :. . ..:’ .. . . |;;::;;:;:;;”-~¬~-.,¸.-~’ . . . . . . . . . \;;::.. . `` .:;;;, . . . ,, ..:;, :… ,, .. :. . . . ,’`”~-,;;:;:;;.¸.,~--“`¨ . . . . . .¸.-~¬”`,-‘;:. . ..:;;::... .. .. . .. ... ..:;;. . . . .,’ . . . . `”*”

کدبانوی دیجیتالی

سلام با دانستنیهای لازم در باره آنفولانزای خوکی ( علائم ، نحوه انتقال ویروس ، مدت بیماری ، ایمنی بدن ،پیشگیری و ... ) در خدمتتان هستم [لبخند]

منصوره

سلام وبلاگ خوشمزه ایه موفق باشید