مینی پیتزا


 

مواد لازم:

آرد الک شده.......................................................... 450 گرم

آب ولرم................................................................. به میزان لازم

فلفل دلمه سبز یا رنگی خرد شده.............................. یک عدد

قارچ اسلایس شده.................................................. حدود 100 گرم

سوسیس کوکتل حلقه شده...................................... 2 عدد

روغن مایع.............................................................. نصف یک استکان

پنیر سفید صبحانه................................................... حدود 50 – 60 گرم

پنیر پیتزا ............................................................... حدود 100 گرم

زیتون سیاه یا سبز بدون هسته حلقه شده................... چند دانه

زرده تخم مرغ......................................................... یک عدد

خمیر مایه ریز فوری.................................................. یک ق س

نمک..................................................................... نصف ق چ

 

طرز تهیه:

اول آرد را داخل یک ظرف مناسب میریزیم و وسط آن را باز میکنیم و خمیر مایه را داخل آن میریزیم.

مایه خمیر را با آرد کاملاً با دست مخلوط میکنیم و بعد وسط آن را باز میکنیم و بعد شکر و نمک را داخل آرد میریزیم و باز با انگشتان مخلوط میکنیم.

وسط آرد را دوباره باز میکنیم و روغن مایع را داخل آن میریزیم و با دست مخلوط میکنیم کمی که مخلوط شد بعد آب را کم کم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا یک خمیر نرم به دست آید که به دست نچسبد.

خمیر را روی میز کار با کف دست حدود 4 الی 5 دقیقه ورز میدهیم تا خمیر صاف و کشدار شود بعد از خمیر یک چونه بزرگ میگیزیم و داخل همان ظرف قرار میدهیم و روی آن را میپوشانیم و حدود یک ساعت در محیط گرم میگذاریم بماند تا عمل بیاید و حجم خمیر دو برابر شود.

سینی فر را چرب میکنیم و وقتی خمیر آماده شد به اندازه توپ کوچک از خمیر برمیداریم و در دست چونه میکنیم و با کمی فاصله داخل سینی فر قرار میدهیم و با انگشتمان کمی پهن میکنیم و بعد روی آنها را میپوشانیم تا استراحت کنند این بار نیز به مدت 5 دقیقه استراحت کافی است.

زرده تخم مرغ را با برس روی خمیر می مالیم و در صورت تمایل کمی جوز هندی روی آن رنده میکنیم و پنیر پیتزای رنده شده را روی آنها میریزیم و بعد دو حلقه سوسیس و یک ورق قارچ و یک حلقه زیتون روی هر خمیر قرار میدهیم.

البته برای تزئین مثل آدمک سوسیس را به عنوان چشم و یک تکه قارچ برای دهان و یک حلقه زیتون به عنوان بینی قرار میدهیم یا اینکه مواد را مخلوط قرار میدهیم و شکل نمیدهیم.

سپس فلفل دلمه و پنیر صبحانه و زیتون را روی خمیر قرار میدهیم و باز پنیر پیتزا روی آنها قرار میدهیم و میگذاریم داخل طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت حدود 10 دقیقه بماند تا خمیر پیتزا بپزد و پنیر روی آن نیز آب شود و کمی طلایی شود.

فر را حدود 20 تا 30 دقیقه قبل با همان درجه گرم کرده ایم.

 

شبکه سهند

برنامه سحرلر- وقت صبحانه

مربی: خانم حکاکی

 

/ 0 نظر / 93 بازدید